Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Kursus for nye ledere

26.10.2017

Få kredsens nye ledere godt i gang med FDF-arbejdet


Heidi Bak Nielsen Forbundssekretær i FDF Landsdel 1

 

 

Nørre Allé 29
8000 Aarhus C

Telefon: 41 73 11 81

Send mail 

FDF Staben 

 

 

I kan som kreds ii FDF Landsdel 1 tage kontakt til Heidi, hvis I har brug hjælp i kredsen, I kan også følge Heidis gøren og laden på facebooksiden Forbundssekretær, FDF Landsdel 1. Her kan I blandt også følge med i, hvornår Heidi holder Åben Hus i Folkekirkens Hus i Aalborg.

 

 

 

Hvad er en forbundssekretær?

Landsdele og kredse har én forbundssekretær som primær kontakt til landsforbundet. En forbundssekretær kan godt være kontakt til to eller flere landsdele. Der udarbejdes en samarbejdsaftale mellem landsdelen og Hovedbestyrelsen med beskrivelse af fælles udviklingsmål og opgaver, og forbundssekretæren arbejder i landsdelen på grundlag af samarbejdsaftalen. Disse forhold er sikret gennem vedtægterne og kan således kun ændres hvis Landsmødet ønsker det.

I udarbejdelsen af samarbejdsaftalen ønskes det, at der arbejdes med at gøre opdelingen mellem tid i landsdelen og tiden til øvrige opgaver mindre firkantet, idet det i praksis i nogle tilfælde bliver en unaturlig skelnen og ikke til gavn for hverken kredse, landsdele eller forbund.