Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Kursus for nye ledere

26.10.2017

Få kredsens nye ledere godt i gang med FDF-arbejdet


Vendia - Den ultimative udfordring!

Adventurerace, ekspeditionsløb, hike, strabadseløb - kært barn har mange navne. Der er ingen tvivl om Vendialøbet hører til i denne kategori, og er siden starten i 1971 blevet et af de mest udfordrende løb for FDF'ere og andre over 15 år.

Tidligere Vendialøb har blandt andet budt på bunker-løb, røgdykning, wake-boarding, natsejlads i kano, o-løb, klatring i højspændingsmaster, samt et væld af hjernevridende opgaver, når du allermest trænger til at sove. Jeres fysik og hjerner vil undervejs blive udsat for mange forskellige typer udfordringer, hvor det er jeres udholdenhed, samarbejdsevner, snilde og mentale overskud, der kan gøre forskellen.

Løbet starter typisk fredag kl. 20.00 og slutter, efter ca. 80 km vandring og et hav af spændende og udfordrende opgaver, søndag kl. 14.00. Undervejs har I selv transporteret alt, hvad I forventer at få brug for incl. mad, overnatningsgrej osv.

En måned inden Vendialøbet skydes i gang, offentliggøres en foropgave som I kan løse og medbringe resultatet af, for på denne måde at skaffe jer de første point. Foropgaven vil kunne findes her på siden.

 

Start

Fredag den 6. april 2018 kl. 20.00 (check-in muligt fra kl. 19.15) 

Slut

Søndag den 8. april 2018 kl. 14.00 samme sted som løbet begyndte

Pris

275 kr. pr. person

Tilmelding 

Åbner 1. januar 2018, og sidste tilmelding er fredag den 14. marts 2018. Du kan tilmelde dig ved at følge dette link

Foropgave 

Offentliggøres tirsdag den 6. marts 2018

 

Her på hjemmesiden kan du hente en flyer til print og ophæng i kredshuset, på skolen, arbejdspladsen eller hvor du nu har lyst til at lokke dine kammerater med fra. Hvis ikke du allerede har gjort det, så find og like os på Facebook og hold dig opdateret frem mod løbet. Her er der også god mulighed for at udveksle erfaringer med tidligere deltagere.    

Et forslag til en generel pakkeliste kan du finde her – husk desuden at tjekke listen med specifikt udstyr til årets løb. Listen opdateres her på siden inden løbet.

Husk, at hvis du er under 18 år, skal du aflevere en tilladelse fra dine forældre til vand- og klatreaktiviteter. 

Nederst på siden kan du blandt andet finde links til løbsregler, fotos fra tidligere år, pakkeliste, flyer til kredshuset og forældretilladelse

Vi glæder os til at se jer!